De laatste ontwikkelingen

Filmpje of blog gemist? Hier kun je al het nieuws over Running Stairs for Cancer nog eens op je gemak terug kijken.

Aflevering 2 Achter de schermen

De start van Running Stairs for Cancer: Doe mee

Wat ziek zijn inhoudt weet ik al een paar jaar. De sluimerende ziekte prostaatkanker met uitzaaiingen en de kleine kanker-ratjes, die door mijn lijf rennen.  Ze horen erbij, mijn nieuwe familie. Ik besef meer dan ooit wat de waarde van gezondheid is. Toch leg ik mij er niet bij neer. Dat is blijkbaar mijn dna. Persoonlijk zoek ik naar wegen om langer te leven, want het leven is veel te mooi. Positief in het leven staan en actief zijn hoort daar ook bij. En daarom doe ik mee aan ‘Running stairs for cancer’. En organiseer ik samen met Anouk een aktie om geld op te halen voor onderzoek naar prostaatkanker. Wellicht voor mij te laat, maar voor vele anderen misschien op tijd. Doen jullie mee ?

Fred Guurink

Aflevering 1 De start van Running Stairs for Cancer

Facebook

Facebook Pagelike Widget