Evenementen

De komende weken zullen er op verschillende plekken in Nederland wandelingen en traplopen georganiseerd worden. Schrijf je nu in voor een van de evenementen of doneer jouw bijdrage aan Running Stairs for Cancer via de website van de Daniel den Hoed stichting. Door op een van onderstaande knoppen te klikken, word je vanzelf doorgestuurd naar de juiste website.

Doneer je minimaal €50, dan ontvang je bovenaan de trap of aan het einde van je wandeling een speciaal kunstcadeau! Dit cadeau is er in twee kleuren. Voor €90 krijg je een setje!

Erasmus MC trappenloop

De grote finale, de kers op de taart van Running Stairs for Cancer; we nodigen u uit voor een traploop in het nieuwe Erasmus MC! Daarnaast zal er een lezing gegeven worden door prof. dr. Ronald de Wit, internist-oncoloog, en Anouk de Jong, arts-onderzoeker, over de behandeling van prostaatkanker anno 2018 en het onderzoek naar prostaatkanker dat wij in het Erasmus MC doen.

Inschrijven voor de traploop kan via bovenstaande rode knop. Aanmelden voor de lezing kan via info@runningstairs.nl. Let op het aantal plaatsen is beperkt!

Datum: woensdagmiddag 19 december

Tijd: 14.30 uur start lezing, 15.30 uur start traploop

Locatie: Erasmus MC Rotterdam. Lezing Onderwijscentrum ruimte 36, gebouw Fe. Traploop gebouw Nb.

Westlaan Wandeling

Datum: vrijdag 14 december 2018

Tijd: 19.00 uur verzamelen, 19.30 uur start wandeling

Locatie: Westlaan 58, Pijnacker

 

 

 

 

 

 

 

Glow in the Dark Walk

Desque en MEET Strijp organiseren tijdens het Lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven de Glow in the Dark Walk. GLOW wordt dit jaar voor de 13e keer georganiseerd. Tijdens dit bijzondere festival zullen 35 lichtkunstenaars hun werk exposeren. Loop mee met Desque en MEET Strijp en je hebt gegarandeerd een mooie avond. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel bij Desque.

Datum: dinsdag 13 november 2018

Tijd: 18.00 uur verzamelen

Locatie: Desque, Klokgebouw 210, Eindhoven

Wandelen naar De Kuip

Loop mee met een van de georganiseerde wandelingen naar De Kuip of organiseer je eigen wandeling. Bij De Kuip aangekomen wachten er uiteraard nog een paar trappen, maar ook een leuke rondleiding en een veiling met Feyenoord attributen. Schrijf je snel in!

Datum: zaterdag 10 november 2018

Tijd: 15 uur in De Kuip

Wandelingen naar De Kuip vanaf: 

  • CoWerk – Sluit aan bij Belastingbureau Guurink Wintermans
  • 100% Kantoor - Schaapherderweg 3A, 2988 CK Ridderkerk (13.45 uur verzamelen)
  • Belastingadviesbureau Guurink Wintermans - Bar Brasserie Rodin, Schildersstraat 20a, Rotterdam (13.30 uur verzamelen)
  • PVO Interieur - vanuit Pijnacker met metro naar Rotterdam
  • Jouw eigen locatie!

Tribute to Jan Snoeck wandeling

Jan Snoeck was een Nederlandse beeldhouwer. Hij overleed dit jaar op 91-jarige leeftijd. Op zondag 28 oktober wandelen we dwars door het centrum van Den Haag langs grote keramieke beelden van Jan Snoeck. We gaan ook  langs Structuur 68, waar de grote beelden van Jan werden gemaakt en lopen langs zijn  atelier midden in Den Haag. Met een beetje geluk kunnen we even in het oude atelier van Jan kijken, het huidige atelier van zijn zoon, de kunstenaar Ossip. Een wandeling als Tribute aan Jan Snoeck, maar gelijk een wandeling om met elkaar te praten en het goede doel te steunen. Mooie kans om voor € 50,00 euro een mooi Jan Snoeck beeldje te bemachtigen en kans te maken op leuke Jan Snoeck cadeautjes, die we verloten.

Datum: zondag 28 oktober 2018

Tijd: 14.00 uur verzamelen, 14.30 uur start wandeling

Locatie: Studio Schrofer, Huijgenspark 41, Den Haag

De Stroopwafelloop

Sluit je aan bij De Stroopwafelloop in Gouda! De wandeling begint bij het Huis van de Stad, het gemeentehuis van Gouda. Dit gebouw wordt ook wel 'de Stroopwafel' genoemd naar de diagonaal gemetselde banen van bruine baksteen, die het wafelpatroon vormen dat lijkt op het patroon van een stroopwafel.

Datum: zondag 4 november 2018

Tijd: 14 uur verzamelen, 14.30 uur start wandeling

Locatie: Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, Gouda

 

 

Walking Torch

Een avondwandeling in de vorm van een fakkeltocht in Oude Leede! Loop je mee? We verzamelen om 19.30 uur met om 20.00 uur start van de fakkeltocht en daarna nog een gezellige borrel. Meer informatie volgt!

Datum: 20 oktober 2018

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Oude Leede