Evenementen

De komende weken zullen er op verschillende plekken in Nederland wandelingen en traplopen georganiseerd worden. Schrijf je nu in voor een van de evenementen of doneer jouw bijdrage aan Running Stairs for Cancer via de website van de Daniel den Hoed stichting. Door op een van onderstaande knoppen te klikken, word je vanzelf doorgestuurd naar de juiste website.

Doneer je minimaal €50, dan ontvang je bovenaan de trap of aan het einde van je wandeling een speciaal kunstcadeau! Dit cadeau is er in twee kleuren. Voor €90 krijg je een setje!

Tribute to Jan Snoeck wandeling

Jan Snoeck, geboren op 5 maart 1927, was een Nederlandse beeldhouwer. Zijn werk is onder andere te bewonderen in het Stedelijk Museum in Amsterdam, het Gemeentemuseum in Den Haag en het Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Daarnaast zijn zijn beelden terug te vinden in het straatbeeld van onder andere Den Haag. Jan Snoeck overleed op 91-jarige leeftijd op 31 maart 2018. Ter nagedachtenis aan hem organiseren zijn familie en vrienden een wandeling langs zijn beelden in Den Haag om geld in te zamelen voor Running Stairs for Cancer.

Datum: zondag 28 oktober 2018

Tijd: volgt

Locatie: Den Haag

 

De Stroopwafelloop

Sluit je aan bij De Stroopwafelloop in Gouda. Meer informatie over deze wandeling volgt snel!

Datum: zondag 4 november 2018

Tijd: volgt

Locatie: Gouda

 

 

 

 

 

Wandelen naar De Kuip

Loop mee met een van de georganiseerde wandelingen naar De Kuip of organiseer je eigen wandeling. Bij De Kuip aangekomen wachten er uiteraard nog een paar trappen, maar ook een leuke rondleiding en een veiling met Feyenoord attributen. Schrijf je snel in!

Datum: zaterdag 10 november 2018

Tijd: volgt

Wandelingen naar De Kuip vanaf: 

  • CoWerk – St. Jobsweg 30V, 3024 EJ Rotterdam
  • 100% Kantoor - Schaapherderweg 3A, 2988 CK Ridderkerk
  • Belastingadviesbureau Guurink Wintermans - locatie volgt (Rotterdam)
  • PVO Interieur - locatie volgt (vanuit Pijnacker met metro naar Rotterdam)
  • Jouw eigen locatie!